HTML

indulás! dupla poszttal!

2013.03.15. 16:28 fanzidedudes

Elindítottuk eme videóblogunkat, rögtön dupla poszttal. Mostantól koncertekről fogunk posztolni videókat és beszámolókat.

Reméljük tetszeni fog, és követitek figyelemmel a posztjainkat.

oi,
Perez, Ferry

Múlthét pénteken volt szerencsénk lemenni a Szférában, ahol eredetileg Rákosi/Padkarosda/Románia +1 banda játszott volna, de a +1, ami azt hiszem külföldi lett volna, elmaradt. Végül így a Románia melegítette elő a terepet, olyan 9 órás kezdéssel. Nem is szaroztak, rögtön belecsaptak a lecsóba. Nyers, poénokkal teli, afféle parasztpunkot tolnak, egy kis nyolcvanasévek másodikfelei hangzással. Rögtön utánuk következett a Padkarosda, ami amolyan postpunkot játszott, elég rozsdás hangulatú, torzított basszussal, és néhol felvillantak az egyszerű, 4 akkordos punk elemek. Végül a jól felvezetett este végén a Rákosi következett. Mire elkezdtek hangolni, már megtelt az amúgy is nagyon kicsi koncerthelyiség furábbnál furább fazonokkal. Az egész fiatal hipszterektől kezdve a hithű crustpunkokon át a kőrokkerekig mindenkit meg lehetett találni a közönség soraiban. Rákosi majdnem hajszál pontosan 15 percet játszott. Elhangzottak az alapslágerek és 1-2 új szám is. Valamikor a koncert közepén Gepárdot, a gitárost beborították a dobra, így egy kis szünetet kellett tartaniuk, de ez nem gátolta meg a pogózást és a banda lendületét.

A showról itt egy rövidebb, összefoglaló videó:

A Rákosiról pedig az egész koncert letölthető innen:
https://www.dropbox.com/s/khgztrd66xi82xo/R%C3%A1kosi.MOV

Hey Ho. Igaz rég volt a Zuglói 'Legdefektesebb Bandák Bulija' de megérdemel egy posztot, mert hatalmas volt. 10 zenekar volt betervezve, ebből 8 biztosan játszott is. Elég legyen annyi szó, hogy a szeretet varázslatos, vibráló erejét harapni lehetett a levegőben. Ez látszik a videónkból is:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fanzidedudes.blog.hu/api/trackback/id/tr385136506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása