HTML

RVIVR

2013.03.25. 10:02 fanzidedudes

Tegnap voltunk RVIVR-ön.
Mire odaértünk, már jó sok ember gyűlt össze kint és és bent is egyaránt. A tegnapi Makeshift buliról is sok ismerős arcot láttunk. Az életkor leginkább a fiatalság felé húzott, ami nagyon jó tud lenni.
Kezdett a Mudpie. Ezt a bandát sokan hasonlítják az ABBA-hoz. Azt is hallottam egy pletykán keresztül, hogy az első próbáikon még ABBA-ként futottak. Zeneileg nyers, mégis egyedi hangzású zenét játszanak. Kicsit nekem erőtlen a hangzás, de lehet hogy direkt van így. Mindenesetre az összkép igen jó. Utánuk következett a Fake Shakes, akik a kicsit hardcore-osabb poppunkot képviselik. Az új számaik nagyon belepték mindenki szívébe magát, és mellesleg Ócsi volt beugró dobos, mert Borosnak aznap két koncertjei is volt az ország másik pontján.
Röviddel ezután a Dogjaw jött. Először azt hittem, hogy a RVIVR tagjai felmentek jammelni. Lájtos, slágeres, nagyon szerethető zenét játszottak, elég minimalista felszereléssel (a dobon nem voltak felsőtamok, és csak lábcin és kísérőcin volt jelen). Rögtön utánuk jött a várva várt RVIVR. Nagyon gyorsan megtelt a klub. Hihetetlen, hogy mekkora energia van bennük, és mind ezt le is közlik a közeggel. Egyszerűen elhozza a vidámságot, és a fiatalságot az atmoszférába. Robbanásszerűen kezdtek bele a számaikba, vibrált a levegő az erőtől. Némelyik számnál libabőrös lettem. Volt bodysurf is meg pogo is, aminek a zenekar tagjai nem igen örültek, az énekes lány el is mondta a mikrofonba, hogy nem szeretik, ha megy a vadulás a bulijaikon, ezt bővebben ki is fejtik egy interjúban(...).
Ennyit a szavakról, íme a videó:

Aki kihagyta, az nagyon bánhatja!
Köszönet Viktornak és Budának a szervezésért!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fanzidedudes.blog.hu/api/trackback/id/tr945166598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása