HTML

S.K.A.T.E. Punk Rock Show @ KAC Skatepark

2013.08.26. 17:50 fanzidedudes

Magyarországon hiátus van ezen sceneből. Gondoltuk mi megszervezzük, hisz adott volt a lehetőség. Hívtunk 10 bandát, amiből lett 8, és matinéjelleggel összehoztuk, ilyen délutáni kezdéssel, mert be voltunk korlátozva a lakók miatt. A buli nagyon jól sikerült, abszolút zökkenőmentes volt. Rengeteg fiatal gördeszkás, rolleres nyomta a skateparkban, miközben mentek a koncertek. Egyre többen lettünk, volt táncolás is, meg disztró (köszi Zété!).

A hangosítás is meglepően jó lett, minden zenekar nagyon jól szólt. Reméljük ez nem az első (igazából nem az első) kezdeményezés volt, és sűrűbben lesznek ilyen bulik. Úgy érzem megadtuk a kezdőlökést, és láthattátok, hogy egyáltalán nem nehéz egy ilyet összehozni, csak egy kis akarat kell hozzá, na meg életérzés. Meg kell mutatni, hogy nem csak kaliforniában élik ezt! :)

Deszkázzatok és zenéljetek!

A videó:

Szólj hozzá!

Címkék: kispest skatepark skate punk rock show kac skatepark

A bejegyzés trackback címe:

https://fanzidedudes.blog.hu/api/trackback/id/tr215478250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása