HTML

Spark/Kemény Henrik turné győri állomása

2013.09.02. 14:04 fanzidedudes

Ahoi! Tegnap voltunk Győrben, a Krigliben Spark és Kemény Henrik koncerten. Mindkét zenekar rövid és tömör, de annál inkább tartalmas műsort nyomott le. Kemény Henrik kezdett majdnem pontosan 20:00kor. Nagyon jól szóltak, és dallamos számaikat erővel leküldték. 10 perc átszerelés után kezdett a Spark. Beállásként Black Sabbathos témákat szólaltattak meg, ami már előre nagyon szimpatikus volt. De ezután se volt csalódás, számaikat minden felesleges pofázás nélkül, gyakorlatilag egymás után, egymásba fűzve zúzták el. Kemény, nyers, de még is zseniális riffezésekkel átitatott hardcorepunk zene, néhol megtörve megállásokkal, váltásokkal.
Nagyon remek, bár rövid este volt, ami nem is baj, mert másnap sulikezdés, munkanap, egyebek. Köszi aszervezést Macinak, Kriglibe csak jó bulik vannak!

A hang- és képtartalom:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fanzidedudes.blog.hu/api/trackback/id/tr125489034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása