HTML

NOFX @ Budapest Park

2013.08.16. 21:58 fanzidedudes

Tegnap volt a várva várt koncert. Felmentek, Intro+Dinosaurs will Die kezdésnek, majd voltak a szokásos újabban játszott alapslágerek is, például Murder the Government, What Now My Love(Budapest) vagy a Seeing Double at the Triple Rock. Az összes szokásos reggae számukat, Eat the Meek, Radio, Kill All the White Man. Az egyik nagy meglepetés a Drugs Are Good volt, a másik pedig, hogy írták a Fatwreck oldalán, hogy a 60%-ot az összes európai turnéállomásukon fogják játszani. Ja és volt a Backstage Passport introja is. Elkezdték játszani a Bad Religion - We're gonna only die-t, de Fat Mike elröhögte magát, és a Fungus-szal folytatják, aminek az introját kihagyták és rögtön az 'I'm a huge fan of Bad Religion' sorral kezdtek. Összességben jó buli volt, rendesen volt odamondogatás, nekünk is, magyaroknak, de hát az a show része, meg ők megtehetik azok után, hogy mit le nem tettek az asztalra. Különösen azt a beszólást emelném ki, amikor Fat Mike a széken ülő csávónak odaszólt, hogy 'álljál már fel te lusta gazdag magyar arról a székről!'. A szettjük maximum 1 óra hosszú volt, a setlistet megpróbálom (nem sorrendben) leírni:

Intro
Dinosaurs will die
Leave it Alone
I Believe in Goddess
Murder the Government
Mattersville
72 Hookers
My Orphan Year
What Now My Love (Budapest)
Fuck the Kids
Fungus
Ronnie & Mags
Radio
Louise
We Called it America
Backstage Passport intro
Franco Unamerican
Seperation of church and Skate
Drugs Are Good
Linoleum
Stickin in my eye
Kill All the White Man

Köszönet a videókért Baráth Ádámnak!

A Melvinators DJ set is elég jó volt, szóltak nagyon régi alapslágerek, mint például Agent Orange - Bloodstains, vagy Dead Kennedys - Holiday in Cambodia

Szólj hozzá!

Címkék: Budapest Park NOFX

A bejegyzés trackback címe:

https://fanzidedudes.blog.hu/api/trackback/id/tr405464213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása