HTML

Makeshift Promise volt a Trafikban

2013.03.23. 16:22 fanzidedudes

Yo!
Tegnap voltunk a Trafik klubban Makeshift Promise koncerten.
Négy zenekar játszott az estén. Az elsőt lekéstük, így arról nem készült sajnos videó.
A második banda a Chaosrealm volt. Ez a zenekar Szabókának, a Hanoi énekesének új bandája. Mit is írjunk róluk? Kemény, metálos, vastag gitárhangzás, a basszus harapós, és magas volt. A zene váltakozó tempójú, néha középtempós, néha kicsi begyorsít. Afféle egyszerű hárdkór, egy nagyon kis pankos beütéssel. Ja és a basszus poszton Kiss Ádám a Hands Offból.
Ezután következett az Iron Chains, amiben Oli dobol a Hanoiból. A beállásnál az énekes már rögtön meghozta a vicces hangulatot, majd mikor belekezdtek, ugrálni kezdett a színpadon, attól féltem beszakad alatta, mivel elég nagydarab volt. Zeneileg ilyen sztóneres bunkó hárdkór volt, habár az ének magas volt, mintsem mély. Elég hosszúak voltak a számaik, amiért azért nem jár fekete pont, mert összvissz 4 vagy 5 számot játszottak.
Végül következett a várva várt Makeshift Promise pop punk maffia Veszprémből. Nagyon sokat szarakodtak a beállásnál, mert az egyik gitárosnak nem működött a hangerőpotija a gitáron, az meg össze vissza gerjedt. Aztán az énekes mikrofonkábelja szállt el. Majd 10 perc baszakodás után végre elkezdték. 14 perces szettet toltak, nagyon energikusan, full dallamos számok egy kis hárdkór fűszerezéssel. Az utolsó szám a Blindfold volt, ami a személyes kedvenc, meg persze a legnagyobb slágerük. Hát srácok így tovább! DEFEND POP PUNK!

és a videó:

Ma este RVIVR! Ki ne hagyjátok! Mi sem hagyjuk ki :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fanzidedudes.blog.hu/api/trackback/id/tr435137225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása